" A középkor nagy felfedezése a higiénia. a 21. század nagy felismerése a belső higiénia fogalma" Dr. Josef Jonáš

Szülőnek lenni felelősség

 

Egy nő és egy férfi felkészítése a szülői szerepre nem is olyan könnyű feladat. Az egészségügy ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Mindössze arra törekszik, hogy a kívánt gyermek megszülethessen.

Tovább...

A nehézfémek hatása az emberi szervezetre

 

A nehézfémek elsősorban azzal okoznak problémát, hogy bekapcsolódnak a biokémiai folyamatokba. Az emberi szervezetben más anyagokkal lépnek érintkkezésbe, így sokkal veszélyesebb vegyületeket alkotnak.

Tovább...

Ízületi panaszok háttere

 

A lakosság jelentős része a reumás ízületi megbetegedés valamely formájától szenved. Az ízületi panaszok sokszor nem az életkorral vannak összefüggésben. Populácionknak közel a fele hozza magával genetikailag a problémára való hajlmot.

Tovább...

1
2
3

Rólunk

                                                                                                                     

A Joalis cég 1999-ben alakult Prágában.  A természetes információs készítmények gyártásával foglalkozik Dr. Josef Jonáš kutatásai alapján. 2009-től új gyáregységbe költöztek, mely megfelel a minőségi és mennyiségi termelés modern követelményeinek. Ezen kívül, a kiemelkedő természeti és kulturális központú környezet előnyös módon kiegészíti a cég filozófiáját

A Joalis cég 2009-től kezdve a minőség irányítási rendszer bizonyítványának jogos tulajdonosa 9001 ISO szabvány szeri

A készítményeket Európa több országában, - Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Ausztria, Franciaország, Bulgária, Románia, Nagy-Britannia, Svájc és 2005-től Magyarország területén forgalmazzák.

2011-től a magyarországi forgalmazást a Szodoray Egészségnevelő Kft. vette át. Cégünk kiemelten fontosnak tartja az egészségre való nevelést, melybe szorosan illeszkedik az információs méregtelenítés, a Dr. Josef Jonáš – Irányított és ellenőrzött méregtelenítése.

Szodoray Andrea a cég tulajdonosa és ügyvezetője közel 20 éve foglalkozik természetes módszerekkel. Tanulmányai közt szerepel a kineziológia, akupresszúra, reflexológia, reiki, kínai medicina, homeopátiás méregtelenítés. A Body Centrum H. Kft által szervezett képzésen sajátította el Jonáš doktor módszerét, melyet 2006 óta oktatat is.

Jelenleg a szakmai vezetője a Joalis információs méregtelenítés módszerének és forgalmazója a Joalis termékeknek.

A joaliscseppek.hu honlap fenntartója:

Szodoray Egészségnevelő Kft.
1158 Budapest Drégelyvár u.31.
Adószám: 23462579-2-42
Cégjegyzékszám:01-09-966691 

 

Jogi nyilatkozat

A joaliscseppek.hu honlap a Szodoray Egészségnevelő Kft. tulajdonát képezi.

Az oldalakon található információk informatív jelleggel bírnak, és nem tévedhetetlen kijelentések. Minden tudományág, így az orvostudomány is folyamatos fejlődésen megy keresztül. A komplementer medicina, az alternatív megoldások egyre bővülnek.

A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alá esik. A tartalom egésze vagy bármely részlete, csak a forrás pontos megjelölésével, vagy egy jól látható helyen elhelyezett link - ami a joaliscseppek.hu oldalra mutat - vehető át, használható fel!

Más szerzőtől átvett írás esetén, - a Szodoray Egészségnevelő Kft - minden esetben feltünteti a forrást. Fenn tartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor megváltoztathatja, kiegészítheti.

Felelősség

A joaliscseppek.hu oldalhoz kapcsolódó linkek tartalmáért a Szodoray Egészségnevelő Kft. nem vállal felelősséget.